Comunitat Valenciana

Josep Almería es desvincula de Podem després del "viratge ideològic en els dos últims anys"

  • El diputat autonòmic de Podem Josep Almeria ha anunciat aquest dilluns que després de la dissolució de les Corts es desvincula del projecte que representa la formació morada: "És públic i notori que el projecte polític ha anat experimentant un fort viratge ideològic en els dos últims anys. No compartir eixe projecte, molt allunyat de la transversalitat que ens va il·lusionar a moltes persones en 2015, aconsella desvincular-se del mateix i desitjar-li sort i bon fer".
CARTA ALMERIA
CARTA ALMERIA
JOSEP FRANCESC ALMERÍA
CARTA ALMERIA

Així ho assegura en una carta en la qual assenyala que una vegada dissolta la Cambra autonòmica per la convocatòria d'eleccions del 28 d'abril, queda també complit el seu compromís polític com a diputat independent pel grup parlamentari Podemos-Podem assumit fa quatre anys.

"La meua trajectòria política en Podem finalitza ací, amb aquestes línies, des de les quals vull agrair al Consell Ciutadà Valencià la seua invitació a participar activament en la vida política autonòmica, formant part de la llista del partit en les eleccions de 2015", assenyala en la missiva, en la qual agraeix el suport a totes les persones que han ocupat càrrecs orgànics i institucionals.

Assegura que l'experiència parlamentària "ha sigut intensa, enriquidora i molt satisfactòria la majoria de les vegades, encara que també hi ha hagut disgustos en algunes ocasions, una cosa consubstancial en l'àmbit polític". "No obstant açò, la meua mirada retrospectiva no pot ser més que de gratitud i reconeixement, per haver-me donat la possibilitat d'aportar el meu gra d'arena a sectors, entitats i persones que tant necessiten de l'ajuda institucional", ha agregat.

"La lluita sempre continua per a les persones que treballem per objectius que considerem justs, i així ho seguiré fent en el futur, des de qualsevol àmbit que em permeta continuar oferint la meua aportació per a la millora de la nostra societat", conclou Almería.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento