Comunitat Valenciana

Detingut un home per apropiar-se de joies valorades en més de 7.000 euros a Benicàssim

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home per suposadament apropiar-se de joies valorades en més de 7.000 euros a la localitat castellonenca de
Successos.- La telefonada d'un veí impedeix el robatori en una tenda de Yunquera
Successos.- La telefonada d'un veí impedeix el robatori en una tenda de Yunquera
GUARDIA CIVIL - Archivo
Successos.- La telefonada d'un veí impedeix el robatori en una tenda de Yunquera

Benicàssim. Així mateix, s'ha investigat una dona com a suposada autora d'un delicte d'usurpació d'identitat, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement dels fets a través de diverses denúncies presentades a la Caserna de la Guàrdia Civil de Benicàssim, on els afectats informaven que una persona s'havia quedat indegudament joies de la seua propietat.

Per això, els guàrdies civils van iniciar una investigació per a aclarir els fets i van esbrinar que una persona que posseïa un local de joies s'havia quedat amb peces de diverses persones sense abonar cap quantitat, el valor de les quals ascendia a més de 7.000 euros.

Els agents van comprovar que una segona persona que regentava un comerç estava implicada en la comissió dels fets delictius al suposadament va falsificar les dades del llibre de registre de compra per a eludir l'acció policial.

Finalment, i com a resultat de les investigacions, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d'un home i a la investigació d'una dona, de 53 i 34 anys, com a suposats autors de tres delictes d'apropiació indeguda i usurpació d'identitat.

S'han recuperat part de les joies apropiades, les quals han sigut entregades als seus propietaris. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de Guàrdia de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento