Comunitat Valenciana

El PP demana a À Punt que cobrisca els festejos taurins de Falles i la Magdalena: "Hi ha molta gent enfadada"

  • El PPCV insta la radiotelevisió pública valenciana À Punt al fet que "rectifique" la seua negativa d'informar dels festejos taurins de les Falles de València i la Magdalena de Castelló. "En el món dels festejos taurins hi ha molta gent enfadada i desconcertada perquè hi ha partits que diuen unes coses però després actuen de manera diferent quan han de prendre decisions", ha denunciat el portaveu de campanya, Jorge Bellver.
Bous al carrer a Vilafamés
Bous al carrer a Vilafamés
AYUNTAMIENTO VILAFAMÉS - Archivo
Bous al carrer a Vilafamés

En una roda de premsa junt al diputat provincial Modesto Martínez i el nacional Oscar Clavell, el 'popular' ha assegurat aquest dijous que "PSPV i Compromís estan aconseguint el bloqueig absolut de la festa dels bous" i ha defès que "el PP és l'únic partit que ha defès i defendrà els festejos dels bous que se celebren en tota la Comunitat Valenciana".

Ha manifestat el seu malestar perquè "À Punt haja assenyalat que no va a haver-hi cap informació dels festejos taurins de les festes de Falles i Magdalena en la cadena pública", davant el que el PP exigeix "una rectificació i que no s'utilitzen els mitjans per a censurar alguna cosa simplement perquè no els agrada". "No poden usar al seu gust com si fóra una televisió de Compromís. Anem a exigir que es complisquen els acords", ha emfatitzat.

Paral·lelament, "amb la modificació de la llei d'espectacles públics i l'obligació d'un segon mèdic hem assistit a la crònica d'una mort anunciada", ha asseverat, per a subratllar que "el PSPV va dir que l'anava a modificar-la però ha resultat ser un engany".

Bellver ha indicat que els socialistes "ho van eliminar de l'ordre del dia del ple (de les Corts) on estava previst per no existir informe del Consell amb una actuació premeditada, decidida per les parts per a no enfrontar als socis d'un govern que solament pensen en els seus interessos". Mentrestant, ha lamentat que "l'angoixa en el món dels bous segueix fins a la pròxima legislatura".

Davant aquesta situació, ha posat l'accent que "una de les primeres mesures del nou govern del PP serà derogar aquesta disposició que obliga a imposar el segon mèdic que fa inviable aquests festejos en el futur", de cara a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril.

Per tot açò, el portaveu ha afirmat que "el trist és la covardia amb la qual determinats partits actuen en aquesta qüestió: Els alcaldes de Compromís i PSPV van demanar la derogació en el seu moment, però el tripartit va al que va, covardament, no ho fan de cara i estan aconseguint el bloqueig absolut de la festa dels bous en la nostra Comunitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento