Comunitat Valenciana

Cantó no acceptarà "cap lliçó del 'machito' Iglesias", del PSOE ni d'Oltra: "Jo no practique igualtat només de boca"

  • El candidat de Cs a la Generalitat Valenciana, Toni Cantó, ha subratllat que "no va a acceptar cap lliçó del 'machito' de Pablo Iglesias" en matèria d'igualtat ni tampoc del PSOE, ni de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra. "Jo no practique la igualtat només de boca que després no es materialitza en res", ha subratllat.
Cantó no acceptarà 'cap lliçó del machito Iglesias', del PSOE ni d'Oltra:
Cantó no acceptarà 'cap lliçó del machito Iglesias', del PSOE ni d'Oltra:
EUROPA PRESS
Cantó no acceptarà 'cap lliçó del machito Iglesias', del PSOE ni d'Oltra:

Cantó s'ha pronunciat en aquests termes en una entrevista concedida a Europa Press, en la qual ha criticat al líder de Podem, després del polèmic missatge que la formació habitada va publicar en el seu compte de Twitter per a anunciar la volta d'Iglesias a la política després del seu permís de paternitat.

"Jo no vaig a acceptar cap lliçó del 'machito' Iglesias que diu i tuiteja ahir que 'torna l'home' després d'un permís de paternitat que ha gaudit gràcies a Cs que va ser el que ho va allargar", ha remarcat Cantó.

Així mateix, ha puntualitzat que tampoc va a acceptar "cap lliçó d'igualtat d'un PSOE que ha deixat dos terços de les ajudes de la violència de gènere sense executar a Andalusia" ni tampoc de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, i "un tripartit que ha deixat el 58% de les mesures del pacte valencià sense complir".

"Jo no practique una igualtat només de boca que després no es materialitza en res", ha insistit per a puntualitzar que a Cs el trobaran ampliant les setmanes de la baixa per parternitat i promovent mesurades de conciliació.

VAGA PEL 8M

D'altra banda i preguntat per si Cs participarà en la vaga feminista d'aquest divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, ha assenyalat: "A mi no m'escoltaran com fa el senyor Iglesias dir-li a les dones del meu partit el que han de fer".

D'aquesta manera, ha indicat que seran elles les que "decidiran si volen anar o no a la vaga". "Jo estic convençut que la majoria el que voldran és seguir treballant per polítiques reals d'igualtat i conciliació", ha manifestat.

Pel que fa a la manifestació, ha indicat que Cs "tornarà a estar" perquè encara que Espanya és un dels països del món on "més s'ha avançat" en aquest sentit, creu que queda "molt treball per fer". "Per a això cal treball", ha admès Cantó, qui, per tant, ha insistit que "probablement" estiguen "de nou" en la manifestació.

De fet, la síndica de Cs en Les Corts, Mari Carmen Sánchez; la portaveu d'aquesta formació en la Diputació de València, així com diputades de Cs en Les Corts han confirmat les seues assistència a la marxa a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento