Comunitat Valenciana

El metro tancarà per seguretat Xàtiva i Colón de 13.30 a 19 h durant la vaga

  • L'empresa oferirà un 25% del seu servici habitual en Metroval3ncia i el TRAM d'Alacant.
Usuaris de Metrovalencia
Usuaris de Metrovalencia
FGV - Archivo
Usuaris de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat que aquest divendres tancarà les estacions de Xàtiva i Colón, de 13.30 a 19.00 hores, per motius de seguretat, durant la jornada de vaga del 8 de Març, en coincidir tant amb l'horari de la mascletà com de la manifestació que recorrerà el centre de València.

FGV oferirà un 25% del seu servici habitual en Metrovalència i el TRAM d'Alacant amb motiu de la vaga de 24 hores convocada el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. Aquests servicis mínims han sigut establits per la Direcció General de Treball i de Benestar Laboral de la Generalitat.

Per tant, Metrovalència i TRAM d'Alacant posaran en circulació un de cada quatre servicis ordinaris. FGV ha acordat tancar, per motius de seguretat, les estacions de Xàtiva i Colón de Metrovalència de 13.30 a 19.00 hores, en coincidir en aquesta jornada tant els desplaçaments massius per a la mascletà de la Plaça de l'Ajuntament com per a l'inici d'una de les manifestacions del 8M, que comença en el carrer Xàtiva, entre Renfe i la Plaça de Bous.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento