Comunitat Valenciana

La plataforma AntiZAS activa una campanya contra l'"assetjament" de l'Ajuntament

  • Segons els promotors, en l'última dècada 300 locals han tancat i s'han perdut més de 2.000 ocupacions.
  • Entre les accions previstes es troben la presentació d'un recurs contenciós-administratiu.
València.- La plataforma AntiZAS activa la campanya 'Es ven contra l'assetjament
València.- La plataforma AntiZAS activa la campanya 'Es ven contra l'assetjament
EUROPA PRESS
València.- La plataforma AntiZAS activa la campanya 'Es ven contra l'assetjament

La plataforma AntiZAS -que agrupa hostelers, comerciants i veïns de les quatre zones ZAS (Xúquer, Wooody, Juan Llorens i El Carme), a més de Russafa- ha arrancat aquest dimecres la campanya 'Es ven. Raó Ajuntament', per a protestar contra l'"assetjament" per part del consistori valencià a les pimes d'hoteleria, oci i xicotet comerç.

Segons els seus càlculs, si en l'època de major prosperitat per al sector, entre els barris de Xúquer, Woody, Juan Llorens, El Carme i Russafa hi havia més de 1.500 empreses que generaven uns 10.000 llocs de treball, al llarg de l'última dècada, 300 locals han tancat i s'han perdut més de 2.000 ocupacions.

Aquesta situació que, segons han explicat des de la Plataforma, arrosseguen des de l'anterior govern municipal del PP i que continua ara amb Compromís i PSPV, els ha portat a emprendre una sèrie d'accions reivindicatives. Entre elles, preveu presentar en els pròxims dies una queixa al Síndic de Greuges, amb més de 150 firmes, sol·licitant la seua "empara davant la indefensió a la qual estan sotmesos". A més, presentarà un recurs contenciós-administratiu que ja estan redactant els seus advocats.

La campanya de protesta s'han iniciat aquest dimarts amb una marxa reivindicativa des del barri del Carme fins a la Plaça de l'Ajuntament de València, on busquen guanyar visibilitat aprofitant la Mascletà de les Falles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento