Malva, porpra, lila, morat... Més que un color!

  • El violeta és el color de la igualtat i la dignitat. La causa feminista es tenyeix d'aquesta poderosa tonalitat.
Vestit lila de la firma Attico SS19.
Vestit lila de la firma Attico SS19.
Maria Almenar
Vestit lila de la firma Attico SS19.

Malva, porpra, lila, morat... Aquests tons vinculats tradicionalment a l'aristocràcia, es van desvincular dels seus orígens ostentosos per adoptar, a principis del segle XX, un nou simbolisme alineat amb la lluita dels drets i les llibertats. El violeta és el color de la igualtat i la dignitat. La causa feminista es tenyeix d'aquesta poderosa tonalitat.

Safari Urbà

Una faldilla curta de grans butxaques frontals i silueta contemporània inspirada en l'amazona que cada dona duu a dins seu. Aquest original disseny és de LONGCHAMP. P.V.P. 190€ www. es.longchamp.com.

Tornen els 70

De fet, mai se’n van anar. Les peces d’inspiració en la dècada dels 70 segueixen estant presents en les noves col·leccions de primavera. D’entre tots els revivals, destaco aquesta genuïna caçadora de pell amb botons solapa d’UTERQÜE. P.V.P. 229www.uterque.com.

Zig-zag

Silueta relaxada, sense cenyir i de propina: un divertit estampat en zig-zag multicolor on el malva n'és el protagonista. Aquest pantaló d'ESCORPION abandera la comoditat més casual. P.V.P. 89,90€ www.escorpion.com.

Taló escultura

Una interpretació original i femenina de les mítiques sandàlies de gladiador. Aquest model artesanal de SALVATORE FERRAGAMO també destaca pel seu taló geomètric inspirat en les escultures de Brancusi. C.P.V. www.ferragamo.com.

Mirada felina

Ulls violats, detalls que emulen la pell de serp i silueta d'ulls de gat. Rememora la dolce vita italiana amb aquestes ulleres de sol d'acetat de BVLGARI. La col·lecció Serpenti és senzillament temptadora! C.P.V. www.bulgari.com.

Silueta columna

Lleuger, còmode, minimalista, combinable, afavoridor, fàcil de rentar... aquest vestit llarg de coll perkins i tall recte d'AMERICAN VINTAGE és una d'aquelles adquisicions que no poden faltar en un armari d'entretemps. P.V.P. 85€ es.americanvintage-store.com/es.

Lila al quadrat

Una bossa de mà cosmopolita de pell sintètica i cadena llarga a conjunt en tons lilosos. Un accessori carregat d'estil que puja el to d'un outfit neutre. Aquest model és d'OBAG. P.V.P. www.obag.es.

Ocipèdia

Art, menjar i jocs. Aquests són els tres pilars que articulen el nou espai polivalent Clubhaus situat al barri del Born. Una desenfadada proposta ideada pel cuiner Joel Serra i l'artista Alberto Mateos disposada a desafiar els límits de la creativitat. Dos restaurants, tres bars, una sala de karaoke, un espai de reunions, una àrea exclusiva per membres, un racó pels artistes... A Clubhaus hi pot passar de tot! La inauguració és aquest divendres. www.clubhaus.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento