Comunitat Valenciana

Detingut per perseguir dos xiques a Crevillent amb proposicions sexuals i agredir una d'elles

  • L'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil de Crevillent (Alacant) ha identificat i detingut, gràcies a la col·laboració ciutadana, un home com a presumpte autor de dos delictes contra la llibertat sexual, després que suposadament perseguira dos xiques pel casc urbà mentre els feia proposicions de caràcter sexual i per agredir una d'elles.
El detingut a Crevillent.
El detingut a Crevillent.
Guardia Civil
El detingut a Crevillent.

La Guàrdia Civil té coneixement de l'existència de més víctimes, que han informat via telefònica de més fets comesos suposadament pel detingut, però que no han formalitzat la denúncia en dependències oficials. Aquest pas és necessari en tractar-se de delictes privats en els quals la denúncia dels perjudicats és imprescindible per a ser perseguits per les autoritats, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els fets denunciats es remunten al passat mes de gener quan dos dones (de 20 i 25 anys) van denunciar haver sigut perseguides per un individu que, aprofitant que anaven soles per carrers poc transitats, els va abordar i els va proferir comentaris de caràcter sexual, arribant a intentar fins i tot realitzar-los tocaments. A una de les víctimes, l'autor li va proposar pujar el seu cotxe, i li va advertir que, si es deixava tindre sexe amb ell, no li faria mal, segons la denúncia.

A l'altra dona, mentre la perseguia caminant, suposadament li va propinar diverses patades per a intentar fer-la caure, per la qual cosa va haver de ser traslladada per agents al centre de salut per a rebre assistència sanitària a causa dels colps patits i a una "greu crisi d'ansietat". Aquests fets van crear una "gran alarma social" en la localitat, ja que van ser difosos per diverses xarxes socials.

De fet, la Guàrdia Civil de Crevillent ha rebut diverses telefonades de més dones informant d'episodis similars, però que no han arribat a formalitzar les seues corresponents denúncies.

La investigació i la col·laboració ciutadana el passat 27 de febrer va permetre identificar i detindre un veí de Crevillent de 32 anys, de nacionalitat marroquina, com l'autor de dos presumptes delictes contra la llibertat sexual. L'arrestat ha sigut posat a disposició judicial i ha quedat en llibertat provisional amb càrrecs, a l'espera de juí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento