Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís) diu que el desacord "no significa que l'esquerra estiga trencada" i desitja "llarga vida al Botànic"

  • El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat aquest dimarts que "un desacord" com l'evidenciat entre PSPV i la coalició davant la decisió "unilateral" del president de la Generalitat, Ximo Puig, d'avançar les eleccions autonòmiques "no significa que l'esquerra estiga trencada" i no es puga reeditar l'Acord del Botànic: "Llarga vida al Botànic".
Fran Ferri
Fran Ferri
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Fran Ferri

Així s'ha pronunciat Ferri en roda de premsa en ser qüestionat sobre si creu que el pacte és reeditable després dels últims esdeveniments. A més, davant la pregunta de si creu que Puig no ha sigut lleial amb Compromís, ha indicat: "Considere que no en aquest tema, en els 5.746 restants sí".

En tot cas, ha assenyalat que "el d'ahir és una anècdota que quedarà en la història, és un desacord, només un" dels més de 5.000 presos durant els últims quatre anys i, a més, no té una implicació directa sobre la vida de les persones.

"Per a mi, continua tan vigent com sempre", ha dit el síndic, que ha admès que l'escenificació "no agrada a ningú" però "ja forma part del passat". "Ahir va ser una cosa i hui tots seguim treballant, fins a les eleccions seguirem treballant", ha dit, al mateix temps que arrancarà una campanya per a fer a Mónica Oltra "presidenta de la Generalitat".

Sobre si considera que eixe avançament perjudica o beneficia a la coalició, ha assenyalat que es perd en eixe camp de números i enquestes i no té clars les anàlisis, però ha incidit que la gent està "mobilitzada" i ells ixen "a guanyar".

Sí ha lamentat que dissoldre anticipadament Les Corts suposa la pèrdua de la "intensa activitat parlamentària" que quedava pendent i ha posat com a exemple que l'eurodiputat del PP Esteban González Pons , "que ha estat escapant-se per diversos motius" d'acudir a la comissió d'investigació sobre Taula i que "just pareix un dels senyors x es quedarà sense comparéixer".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento