Comunitat Valenciana

El Sabadell llançarà un 'hub' d'empreses innovadores a València abans de l'estiu

  • Acompanyarà a les empreses de la Comunitat Valenciana en processos de transformació necessaris.
El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, en imatge d'arxiu
El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, en imatge d'arxiu
BANCO SABADELL - Archivo
El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, en imatge d'arxiu

El Banc Sabadell llançarà en el segon trimestre d'enguany un primer 'hub' d'empreses com a espai innovador per a acompanyar les empreses de la Comunitat Valenciana en processos de transformació necessaris per a fer front als reptes de futur.

Així ho ha anunciat aquest dimarts el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, durant la conferència que ha pronunciat en Forinvest 2019, el major fòrum de networking financier-empresarial del pais, que celebra la seua dotzena edició els dies 5 i 6 en Fira València amb prop de 200 ponents entre els quals es troben prestigiosos economistes, líders de la banca, experts en tecnologia i finances i especialistes del sector assegurador.

Després de repassar els detalls del 'Sistema financer europeu i Banc Sabadell', Oliu ha aprofitat la seua estada en la capital valenciana per a avançar que l'entitat financera obrirà un 'hub' a l'entorn de Porta de la Mar, a València, amb l'objectiu de "recolzar" als seus clients i reforçar tant el seu lideratge com "el servici a l'empreses en la nostra comunitat d'adopció".

D'aquesta manera, el Sabadell continua la línia innovadora que ja va iniciar a Barcelona on ha construït un centre de negocis digital, ha adquirit dos FinTech i ha creat quatre noves. L'entitat bancària participa també en dos fons d'EUA i Israel, que és on més s'estan desenvolupant, ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento