Cantó creu que Puig i Oltra "es marquen un Pimpinela" en l'avançament electoral

  • El candidat de Ciutadans (Cs) a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha lamentat, sobre l'avançament dels comicis autonòmics, que "el trist del tema" és que la vicepresidenta i el president del Govern valencià, Mónica Oltra i Ximo Puig, respectivament, "estan marcant-se un 'Pimpinela'" en el qual "allò que és bo per a Puig és roín per a Oltra".
Cantó creu que Puig i Oltra 'es marquen un Pimpinela' en l'avançament electoral
Cantó creu que Puig i Oltra 'es marquen un Pimpinela' en l'avançament electoral
EUROPA PRESS

Al seu juí, "l'única cosa que està ara en la seua ment és què és el millor per als seus propis partits", quan "haurien d'estar pensant què és el millor per als valencians".

Així ho ha manifestat junt al portaveu autonòmic de Cs, Fernando Giner, després que el president de la Generalitat, Ximo Puig, haja assegurat aquest dilluns que "hui és el dia" per a saber si hi haurà avançament electoral a la Comunitat Valenciana i els comicis, per tant, seran el 28 d'abril, coincidint amb les eleccions generals.

Cantó, després de participar en la reunió del Comité Autonòmic de Cs a la Comunitat, ha assegurat que l'avançament electoral "agafa preparats" a Ciutadans després de la seua pròpia ratificació com a candidat a la Presidència de la Generalitat aquest passat dissabte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento