Comunitat Valenciana

Podem està "preparat" per a les eleccions però critica que no s'acaben de complir acords del Botànic

  • El candidat de Podem a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha assenyalat aquest dilluns davant l'eventual avançament electoral a la Comunitat Valenciana que és una prerrogativa del president, que ells estan "preparats" però veurien "una irresponsabilitat" que no s'acaben de complir els acords del Botànic encara pendents.

Així ho ha assegurat Dalmau en declaracions als mitjans, en les quals ha assenyalat que la seua formació creu que cal "treballar sempre en benefici dels valencians" i que la decisió d'avançar els comicis correspon al president, Ximo Puig.

No obstant açò, ha agregat: "El que ens pareixeria una irresponsabilitat és que no s'acabaren de complir aquells deures que encara tenim aquesta legislatura i que estaven en el Botànic, com la llei de diputacions, la reversió de l'Hospital de Dénia o la llei d'expresidents, qüestions que encara queden per fer i s'han d'acabar abans que acabe la legislatura".

En Podem, ha indicat, estan "preparats per a quan vinguen les eleccions afrontar-les, tant si són al maig com a l'abril".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento