Oltra critica que el bus de Hazte Oír "reivindique" la imatge d'Hitler encara que siga "tunejada": "Genera repulsió"
Oltra critica que el bus de Hazte Oír "reivindique" la imatge d'Hitler encara que siga "tunejada": "Genera repulsió" EUROPA PRESS

"Reivindicar eixe personatge encara que siga amb una foto tunejada d'un autobús crec que s'haurien de fer mirar què classe de missatge estan manant i quina classe de persones o entitat reivindica la imatge d'un dels personatges mes sinistres" de la humanitat, ha assenyalat davant les preguntes dels mitjans.

Oltra ha assenyalat en primer lloc que "un poc s'ha avançat" quan aquesta associació ja no és una entitat d'utilitat pública i ha subratllat que "tot el que intente donar passos arrere en drets de les dones i de les persones en general és roín, fa mal a la societat en el seu conjunt".

Ha advertit que "retallar drets sempre és roín per a la societat en el seu conjunt, no només per al col·lectiu al que se li retallen, al que es discrimina, es vitupera o al que es llancen missatges d'odi".

En tot cas, ha destacat que els valencians, quan han arribat busos amb aquest tipus de missatges "profundament odiosos" s'han "escandalitzat" i els han rebutjat. "Som un poble obert, solidari, acollidor, de pau i no ens agraden els qui tenen l'odi per bandera perquè fan mal a molta gent", ha asseverat Oltra.

Consulta aquí más noticias de València.