Comunitat Valenciana

Podem reclama a Fulgencio que demane a la Fiscalia que actue si arriba a València l'autobús d'Hazteoir #StopFeminazis

  • Podem ha reclamat aquest divendres al delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, que si l'autobús d'Hazteoir amb el missatge 'No és violència de gènere. És violència domèstica' #StopFeminazis' arriba a València, ho comunique a Fiscalia perquè aquest òrgan "determine si la seua presència en els carrers de la ciutat pot constituir un delicte d'odi i discriminació contra les dones".
HazteOir utilitza la imatge d'Hitler i el missatge '#StopFeminazis' per a cuesti
HazteOir utilitza la imatge d'Hitler i el missatge '#StopFeminazis' per a cuesti
EUROPA PRESS
HazteOir utilitza la imatge d'Hitler i el missatge '#StopFeminazis' per a cuesti

Podem ha apuntat en un comunicat que aquest tipus d'accions "que ataquen els drets fonamentals són intolerables" i ha destacat que el 8M la formació morada "eixirà a reivindicar la igualtat i celebrar que som un país millor que el que proposen els reaccionaris".

"El 8M celebrem el futur d'un país que cada vegada és més igualitari, enfront d'aquells que volen retrocedir a un país en blanc i negre", ha apuntat Podem, que ha criticat que organitzacions com la promotora d'aquesta "lamentable iniciativa, que representa a una minoria radical que sosté les seues tesis en mentides, dades errònies i fake news, pretenguen trencar el consens".

En aquesta línia, considera que des de les institucions "cal blindar-se davant eixe odi" i ha remarcat que la violència masclista "té perspectiva de gènere i és específica". Segons Podem, "la Comunitat Valenciana figura com la segona comunitat autònoma amb més xifres oficials de dones víctimes de violència masclista i que s'està registrant un increment en el nombre víctimes denunciants, segons dades del Tribunal Superior de Justícia".

En aquest sentit, considera que aquest augment en el nombre de denúncies reflecteix que el Pacte contra la Violència Masclista, subscrit per totes les formacions polítiques i per més de 60 entitats de l'àmbit social, polític i empresarial, "està donant resultats", encara que ha especificat que "cal seguir avançant en el seu compliment i avaluació".

A més, ha recordat que aquest pacte ha sigut "blindat" recentment en Les Corts amb el suport de tots els grups polítics excepte Ciutadans. També s'ha referit a la recentment aprovada llei d'igualtat de les persones LGTBI, "normativa capdavantera que pretenen derogar els promotors d'aquesta iniciativa i que no va comptar amb el suport dels populars".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento