Comunitat Valenciana

Tres veïns i cinc policies, afectats per inhalació de fum en un incendi a Gandia

  • Nou persones han resultat afectades per inhalació de fum aquest dijous en un incendi en el dormitori d'un octau pis de Gandia (València), tres d'elles veïns i altres cinc policies. Una veïna de 74 anys també ha sigut atesa per una crisi d'ansietat, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Quatre persones afectades per inhalació en un incendi en un octau pis a Gandia
Quatre persones afectades per inhalació en un incendi en un octau pis a Gandia
BOMBERS VALÈNCIA
Quatre persones afectades per inhalació en un incendi en un octau pis a Gandia

El foc s'ha iniciat al migdia en el dormitori principal d'un immoble de l'octava planta d'un edifici de vivendes del carrer Jaume II de Gandia, a l'entorn de la plaça Exèrcit Espanyol, i ha romàs actiu durant al voltant d'una hora.

Les flames han calcinat el dormitori d'aquesta vivenda, de la qual els bombers han rescatat un home i una dona d'edat avançada. Tots dos han quedat confinats a la terrassa, igual que altres dos veïns de l'octau i el seté pis, informa el Consorci Provincial de Bombers de València.

Fins a la casa s'han mobilitzat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i tres del Suport Vital Bàsic (SVB). Els servicis mèdics han atès huit persones per inhalació de fum: dos veïns, quatre agents de la Policia Local de Gandia i dos policies nacionals, segons Urgències.

Una veïna de 74 anys també ha rebut assistència per una crisi d'ansietat, encara que no ha requerit de trasllat a centre sanitari. Entre els intoxicats hi ha dos veïns, un home de 79 anys i una dona de 69, tots dos derivats a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia.

També han inhalat fum quatre policies locals de 40, 44, 54 i 62 anys, tots evacuats al mateix centre hospitalari, i dos nacionals que s'han traslladat pels seus mitjans a la seua mútua de treball. El dispositiu d'extinció ha finalitzat sobre les 12.55 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento