Comunitat Valenciana

Detinguts a València uns pares per maltractar el seu fill menor d'edat al no acceptar la seua condició sexual

  • La Policia Nacional ha detingut a València un home i una dona de 37 i 35 anys, respectivament, pares d'un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar agreujat per conducta constitutiva de delicte d'odi, després de suposadament pegar-li i insultar-li durant anys al no acceptar la seua condició sexual.
Policia, agent
Policia, agent
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Policia, agent

La investigació va arrancar a mitjan febrer en tindre coneixement la Policia que el menor podria ser objecte de maltractament pels seus pares per la seua condició sexual, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

Pel que sembla, el jove havia viscut amb els seus avis en el seu país d'origen fins que es va mudar a Espanya a viure amb els seus pares. En algun moment de la convivència ho van veure efeminat i van començar a pegar-li i insultar-li perquè no acceptaven la seua condició sexual.

Els pares fins i tot van proposar el seu fill que si canviava li deixarien més llibertat i li portarien a un metge per a 'curar-se' de la seua orientació sexual.

Per tot açò, una vegada comprovats els fets, van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments habituals en l'àmbit familiar, agreujat per conducta constitutiva de delicte d'odi.

Els detinguts, tots dos amb antecedents, han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial, amb un orde d'allunyament cap al seu fill. Per la seua banda, el menor ha quedat sota la guarda i custòdia d'un familiar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento