Pep Sala, a la dreta de la imatge, amb els components de la banda Sau.
Pep Sala, a la dreta de la imatge, amb els components de la banda Sau. ARXIU

La banda original de Sau va tornar als escenaris catalans l'any passat amb la totalitat de l'equip de músics que va formar part del grup osonenc de Pep Sala i Carles Sabater. Amb una agenda limitada a una desena de concerts, han estat repassant els grans èxits d'una formació que va marcar la música feta en català durant la dècada dels anys noranta del segle passat fins a la mort del seu vocalista l'any 1999.

Aquest divendres dia 1 de març arriba l'actuació més esperada d'aquesta gira, la darrera, que té lloc al Gran Teatre del Liceu, dins del Festival del Mil·lenni.

En les seves previsions no figura ni l'edició d'un disc nou ni un nou repertori de temes. Per això el directe d'aquest divendres serà essencialment una repassada a les seves cançons més recordades i a les seves gires, com ara El més gran dels pecadors o Junts de nou per primer cop.

El grup té molt clar que el seu retorn no és una opció perquè «l'absència de Carles Sabater deixa clar que aquesta fita és impossible, i un fet inqüestionable per a tots els components del projecte». Sí que s'ha editat el disc en directe de la gira Una nit al teatre.

Liceu, La Rambla, 51. Avui a les 21 hores. Entrades exhaurides. Més informació:liceubarcelona.cat.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.