Comunitat Valenciana

Bonig estrena amb una telefonada a Pablo Casado el telèfon amb el qual parlarà amb els ciutadans dos dies a la setmana

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha habilitat un número de telèfon, el 601 631 074, per a parlar amb els ciutadans de la Comunitat Valenciana que desitgen posar-se en contacte amb ella per a plantejar-li "qualsevol dubte, proposta o pregunta".
Isabel Bonig presenta el telèfon amb el qual parlarà amb els ciutadans.
Isabel Bonig presenta el telèfon amb el qual parlarà amb els ciutadans.
PPCV
Isabel Bonig presenta el telèfon amb el qual parlarà amb els ciutadans.

La també candidata del PP a la Generalitat ha estrenat el telèfon, al qual els valencians podran telefonar els dimecres i els divendres de 9.00 a 10.30 hores, amb una telefonada al president del PP, Pablo Casado.

Durant la seua conversa tots dos s'han compromés, si arriben a les presidències del Govern i del Consell, a dur a terme, entre les primeres mesures que adopten, baixades d'impostos i la desaparició de tributs com el de Successions i Patrimoni.

Isabel Bonig ha presentat la iniciativa, anomenada 'Et done el meu telèfon', en una roda de premsa en la qual ha destacat que serà ella mateixa qui responga les telefonades per a atendre "les inquietuds, anhels i preguntes" dels ciutadans de la Comunitat Valenciana que vullguen contactar amb ella.

"Vull saber de primera mà què pensen els valencians. Sense filtres, sense limitacions", ha dit, a més de ressaltar que és "la primera política" que ofereix el seu número de telèfon per a atendre aquestes qüestions. Les telefonades seran enregistrades i podran ser publicades i tindran una durada màxima de cinc minuts.

La responsable popular ha considerat que "els polítics no han de parlar tant" i ha apostat per "escoltar el que realment preocupa" els ciutadans i per habilitar "nous canals d'informació" amb la finalitat de tindre una "comunicació bidireccional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento