El Bigotes adverteix a Casado: "Ha de saber que té merda en la motxilla"

  • L’exresponsable d'Orange Market ha declarat en la comissió de Les Corts que investiga la trama Taula.
  • Carrega contra González-Pons i titlla a Ricardo Costa de ser un "cambrer".
  • Diu que Camps era "absolutament conscient" de com es finançava el partit a la Comunitat Valenciana.
El exresponsable de Orange Market Álvaro Pérez, el Bigotes, durante su declaración por videoconferencia.
El exresponsable de Orange Market Álvaro Pérez, el Bigotes, durante su declaración por videoconferencia.
EFE/Manuel Bruque

L’exresponsable d'Orange Market Álvaro Pérez, el Bigotes, ha dit que el president del PP, Pablo Casado, que diu que "és la regeneració", hauria de saber que encara "té molta merda en la motxilla" i l'eurodiputat Esteban González Pons és "un d'aqueixos cucs que saben mantindre's en la poma pels anys dels anys".

Pérez, qui ha comparegut aquest dilluns per videoconferència des de presó en la comissió de Les Corts que investiga la contractació de la Generalitat amb la trama investigada en l'operació Taula, del cas Imelsa, ha reiterat que l’expresident Francisco Camps va ser qui li va convidar a anar a València a treballar per al PP quan era el seu "amiguet de l'ànima".

Costa, "un cambrer"

Segons ha dit, l’exconseller González Pons "viu de meravella encara", tot i que "mentisca com un bergant", doncs un dels homes que treballen amb Francisco Correa, José Luis Ulibarri, "era soci" de l'actual eurodiputat del PP en "algunes qüestions", i ha indicat que aquest "pot estar preocupat" pel que sap d'ell.

També s'ha referit a l’exconseller Juan Cotino, un "tipus" del qual li "incomoda bastant" parlar, però del qual ha dit que "feia el que li donava la gana" i "volia ser déu" però "no estava a l'altura", i ha afegit que per ell "passava tot, absolutament tot, el confesable i l'inconfessable". "És un tipus fràgil, és amic del xèrif aquest que va amb boina pel carrer i que es tapa amb la carpeta", ha assenyalat en al·lusió al comissari Villarejo, i ha afegit que té "molt que parlar" de Juan Cotino, però ho farà en la peça del cas Gürtel sobre la visita del papa a València en 2006.

De Francisco Camps ha afirmat que era "absolutament conscient, i coneixedor i sabedor, però absolutament, cent per cent" de com es finançava el partit a la Comunitat Valenciana a través de contractacions de les conselleries.

Els contractes es donaven "a dit"

Ha asseverat que Orange Market mai va decidir "com es cobraven" aqueixos contractes, sinó que sempre eren "les conselleries, les direccions generals, el PP", els qui els deia com havien de cobrar a través d’"intermediaris", com Ricardo Costa, que era "un cambrer" i rebia "ordres" de Camps. Al seu judici, els polítics valencians eren "mentiders, covards, fràgils, però mai cap d'ells" li va demanar "cap cèntim" ni res "per a ells ni per a ningú", a diferència del que li va ocórrer a Francisco Correa, al qual "li han tret els budells a Madrid".

Ha indicat que el primer acte que se li va donar a Orange Market a València va ser de González Pons, qui formava part de la "guàrdia pretoriana" de Camps, al costat dels consellers Gerardo Camps, "la seua santedat Juan Cotino, i algun més", els qui tenien "les seues empreses de capçalera" a les quals donaven els contractes públics. Pérez ha sostingut que els contractes que li donaven a Orange Market al marge dels actes del PP era gràcies a la seua "súplica" i el seu "plor", perquè hi havia empreses "a les quals els donaven cent concursos a l'any", com Engloba, i a ell "dos o tres". "Els contractes, en el meu cas, es donaven a dit", ha assegurat Pérez.

Al seu judici, "la covardia porta a ser un desmemoriat quasi sempre", com quan Camps diu que va estar en les seues noces perquè "passava per allí", i ha considerat que molts polítics haurien de fer "un repasset de xapa i pintura" a la seua honradesa. Pérez ha agraït a les Corts que no li hagen traslladat a València per a aquesta compareixença, donat el seu estat de salut i perquè és "tremendament dolorós i complex", i ha proposat que el que guanyen els diputats en les comissions d'investigació vaja a la investigació sobre el càncer de pròstata.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento