Comunitat Valenciana

Més de 100.000 persones assisteixen a la mascletà vertical en La Marina

  • El recinte bat rècord històric de visites amb aquest esdeveniment festiu.
  • Es van llançar 1.700 quilos de material pirotècnic durant poc menys d'onze minuts.
Rècord de visitants a la Marina amb la 'mascletà' vertical
Rècord de visitants a la Marina amb la 'mascletà' vertical
MARINA DE VALÈNCIA
Rècord de visitants a la Marina amb la 'mascletà' vertical

Més de 100.000 persones han assistit a la 'mascletà' vertical Amstel Nit de Falles disparada dissabte passat a la vesprada en La Marina de València, una xifra que bat el rècord històric de visites a aquest recinte, segons han informat aquest dilluns el Consorci València 2007 en un comunicat.

Així, l'organisme responsable de la gestió d'aquest espai ha assenyalat que "cap esdeveniment ni esdeveniment succeït en la història recent i remota de la dàrsena valenciana ha reunit tanta gent com el tir" del cap de setmana passat, a càrrec de la pirotècnia de Ricardo Caballer, Ricasa.

"Durant un poc menys d'onze minuts i amb més de 1.700 quilos de material pirotècnic, el terratrèmol aeri més alt i potent mai vist va convertir La Marina en una explosió de creativitat, innovació, llum, color, foc i un so que va ressonar per tota la ciutat", ha ressaltat el Consorci València 2007.

Així mateix, els responsables de la Marina de València han considerat que aquesta 'mascletà' vertical nocturna va convertir el front marítim, "per segon any consecutiu", en "el centre de València", després del que han afirmat que d'aquesta manera s'ha demostrat que és "un espai òptim per a esdeveniments d'aquesta envergadura".

En aquest sentit, des del Consorci València 2007 han al·ludit a les declaracions realitzades recentment per Caballer, que va indicar que "la Marina de València és un espai únic on realitzar aquest tipus d'espectacles" i va instar a aprofitar-ho més tenint en compte que és "un espai molt obert que permet usar major potència" i en el qual "llueixen molt els colors i efectes visuals".

Des de la Marina de València ha al·ludit, igualment, a les paraules pronunciades sobre este tema pel regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, en assenyalar que aquest recinte "s'està consolidant com a escenari ideal per a aquest tipus d'espectacles".

Agraïments i felicitacions

La Marina de València ha expressat el seu agraïment "a totes les persones, empreses i entitats públiques" que han contribuït al fet que la 'mascletà' vertical del passat dissabte es desenvolupara "amb èxit".

De la mateixa manera, el Consorci València 2007 ha felicitat Ricardo Caballer i la seua empresa "per la qualitat i caràcter innovador del seu espectacle"; a la firma cervecera Amstel "per la iniciativa i patrocini" d'aquest acte, i a l'Ajuntament de València "per l'organització i el desplegament d'un ampli dispositiu sanitari, d'emergències i de Policia Local, que va controlar els accessos en vehicle al recinte".

Així mateix, l'entitat ha trasllat la seua felicitació a la Policia Nacional i a l'empresa de seguretat Prosegur, "que va gestionar l'aforament de la planta pública de l'edifici Veles e Vents i va ordenar l'afluència massificada de gent"; a l'empresa SAV, que va dur a terme el servei de neteja i al personal del Consorci València 2007 que va col·laborar en el servei de seguretat i va coordinar amb l'Ajuntament el servei de neteja.

L'agraïment s'ha fet extensiu també "als milers de ciutadans i ciutadanes que, amb el seu comportament cívic i paciència, van afavorir que el multitudinari acte es desenvolupara sense incidències d'importància".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento