Comunitat Valenciana

Puig sobre un possible avançament electoral: "No vull marejar gens i el que es marege, que prenga Biodramina"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat aquest dilluns que "no vol parlar" d'un possible avançament electotal a la Comunitat Valenciana: "És evident que jo no vull marejar gens, que ningú es marege, i el que es marege, que prenga Biodramina".
Puig sobre un possible avançament electoral: 'No vull marejar gens i el que es m
Puig sobre un possible avançament electoral: 'No vull marejar gens i el que es m
EUROPA PRESS
Puig sobre un possible avançament electoral: 'No vull marejar gens i el que es m

Així s'ha pronunciat el també secretari general del PSPV-PSOE, en declaracions als mitjans, abans de presidir una jornada interparlamentària en la seu de la formació a València, a la qual han acudit senadors i diputats nacionals i autonòmics socialistes. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va instar aquest passat dissabte a Puig a "deixar de marejar" amb el possible avançament dels comicis autonòmics valencians.

Puig, preguntat per com va la reflexió sobre aquest possible avançament electoral, ha assenyalat que "està en el mateix estat" que en les seues últimes manifestacions.

"No vull parlar d'aquest tema perquè després diuen 'tots els dies està marejant'. Jo no marege gens, jo en un moment em van preguntar i és evident que fins al 5 (de març) hi ha possibilitats, però és evident que jo no vull marejar gens, que ningú es marege, i el que es marege que prenga Biodramina", ha asseverat.

El líder dels socialistes valencians ha assegurat estar "molt tranquil" i ha indicat que està fent el que creu que ha de fer, "ser una persona racional, perquè ací hi ha molts polítics que actuen abans de pensar i això és un problema". Així, ha instat a "primer pensar i després actuar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento