Comunitat Valenciana

El Consell assegura que manté el seu full de ruta sobre la reciprocitat de Tv3 i À Punt

  • Acció Cultural del País Valencià ha tornat a reclamar aquesta reciprocitat.
Logos de Tv3 i À Punt
Logos de Tv3 i À Punt
TV3, À PUNT, EUROPA PRESS
Logos de Tv3 i À Punt

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que el "full de ruta" del Govern valencià respecte a la reciprocitat de Tv3 i À Punt "no ha canviat" i, per tant, s'està treballant en aquest sentit.

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, preguntada per un comunicat d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en el qual es reclamava aquesta reciprocitat en les emissions i s'acusava l'actual govern valencià de "mantindre la censura imposada pel PP" en considerar que "no hi ha cap raó" per a no posar en marxa aquesta reciprocitat "que no siga la cessió al xantatge de l'extrema dreta".

Sobre aquest tema, Oltra ha subratllat que la intenció del Govern valencià és "la reciprocitat", a partir de les emissions d'À Punt, i, per tant, considera que el departament de comunicació "estarà treballant en aquesta qüestió".

"Eixe era el full de ruta del Consell que no ha canviat i jo vull pensar que el departament competent està treballant en aquest sentit", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento