Comunitat Valenciana

Els "nadons" bessons de ximpanzé comencen a eixir aquest cap de setmana en Bioparc

  • Els "nadons" bessons de ximpanzé comencen a eixir aquest cap de setmana en Bioparc en coincidència amb la celebració de el 11 aniversari del parc, segons ha informat el zoològic valencià en un comunicat.
Aquest cap de setmana BIOPARC València celebra l'11º aniversari i comencen sal
Aquest cap de setmana BIOPARC València celebra l'11º aniversari i comencen sal
BIOPARC
Aquest cap de setmana BIOPARC València celebra l'11º aniversari i comencen sal

En els últims 43 anys només hi ha hagut 14 casos similars documentats. Per la favorable evolució de les cries, el departament tècnic del parc ha decidit començar a donar accés al recinte exterior a la mare i els nounats, juntament amb la resta del grup on es troba el nadó Coco.

Per a garantir el benestar i extremar les precaucions, l'experimentada femella decidirà en quins moments estar a la vista del públic o en l'espai interior, on compta amb calefacció i totes les comoditats que puga necessitar, segons les mateixes fonts.

A més, Bioparc ha preparat tot un cap de setmana amb activitats per a tots els visitants que vullguen acostar-se, tant dissabte com diumenge, a compartir aquests 11 anys de naturalesa salvatge a València.

Així, des de les 10.00 hores, entre moltes altres coses, es podrà participar en gimcanes, donar els "bon dia" a lèmurs o girafes, visites guiades, observar com la família de goril·les amb el xicotet Pepe també tenen el seu "pastís", aprendre en les taules de mostres biològiques, "disfressar-se" amb l'animal favorit en el pintacares o gaudir d'un contacontes sobre naturalesa, segons les mateixes fonts. Així mateix, tots els assistents podran degustar a la vesprada el pastís d'aniversari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento