Un jutjat investiga les causes de la mort d'una clienta després de menjar en un restaurant de València
Un jutjat investiga les causes de la mort d'una clienta després de menjar en un restaurant de València ARCHIVO/EUROPA PRESS

El magistrat instructor està a l'espera de l'informe forense i dels resultats de les mostres que han de remetre's després de la pràctica de l'autòpsia a l'Institut Nacional de Toxicologia, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que ha subratllat que, de moment, en la causa no figuren investigats.

La dona, de 46 anys, va morir en la matinada del dissabte al diumenge després d'haver menjat amb la seua família en el restaurant El Riff de València. El seu marit i el seu fill, de 12 anys, van presentar no obstant açò una evolució bona, amb recuperació.

Segons l'últim balanç facilitat per la Conselleria de Sanitat, fins a hui s'han detectat 29 casos d'intoxicació de clients que van menjar en el restaurant entre el 13 i el 16 de gener, entre ells, els de la família la mare de la qual va morir.

Tots els afectats, excepte la morta, presentaven una clínica coincident amb diarrea i vòmits d'aproximadament 24 hores d'evolució, una simptomatologia lleu i amb bona evolució.

Fins a aquest dijous, la Conselleria ha entrevistat 75 persones, que van menjar en el restaurant en els tres dies previs al dissabte, entre el 13 i el 16.

El Riff de València seguirà tancat fins que se sàpia "totalment i amb certesa" qual és la causa de la defunció i "les mesures que s'hagen d'adoptar", segons ha informat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha apuntat que es desconeix si la morta "tenia una altra patologia" o si la seua mort "ha sigut per altres complicacions afegides al principi d'haver pres uns aliments" amb els quals s'haja intoxicat.

Consulta aquí más noticias de València.