Comunitat Valenciana

La prova d'ADN confirma que l'expadrastre del presumpte fill valencià de Julio Iglesias no és el progenitor

  • El qui fóra padrastre de Javier Santos, el suposat fill valencià de Julio Iglesias, s'ha sotmès a una anàlisi d'ADN que ha donat com a resultat un "no rotund" a la filiació de tots dos, segons ha informat en un comunicat l'advocat defensor de Santos, Fernando Osuna.
Javier Santos en foto d'arxiu
Javier Santos en foto d'arxiu
EUROPA PRESS
Javier Santos en foto d'arxiu

El lletrat també ha anunciat la seua intenció de recórrer la decisió del Jutjat de Primera Instància número 13 de València d'ajornar el juí de paternitat que inicialment es va assenyalar per al 4 de març.

En un comunicat, Osuna ha assenyalat que la prova d'ADN realitzada a l'expadrastre de Javier Santos, exmarit de la mare, María Edite, ha mostrat que no és el seu fill. Per açò, l'advocat ha afirmat que Julio Iglesias està "pràcticament derrotat" en haver aconseguit "una altra prova més en contra seua".

A més, ha sostingut que en "aquest tipus de juís el que preval per damunt d'altres qüestions és descobrir la veritat material o la veritat científica" i ha defès que "en ser la filiació una matèria d'ordre públic ha de ser molt protegida pels tribunals".

REBUIG A COMPARAR EL SEU ADN AMB EL DELS FILLS DEL CANTANT

El passat 12 de febrer el Jutjat de Primera Instància número 13 de València va rebutjar la pràctica d'una prova biològica als fills de Julio Iglesias per a comparar-les amb l'ADN del valencià Javier Santos.

El jutjat va ajornar el passat mes de gener sense data el juí fixat inicialment per al 4 de març en el qual s'havia de dirimir sobre la presumpta paternitat de Julio Iglesias sobre Javier Sánchez Santos davant la petició del magistrat que es duguera a terme aquesta prova d'ADN del demandant i el seu padrastre, actual exmarit de la seua mare i que va figurar com a progenitor registral, que no biològic.

Santos, de 43 anys, va presentar una demanda de filiació contra Julio Iglesias al setembre de 2017 després que una prova que la defensa va realitzar de forma particular amb restes extretes del fem d'un dels fills del cantant atribuïra a l'intèrpret la paternitat de Javier Sánchez en un 99 per cent.

Santos va ser reconegut en 1992 per un jutjat de València com a fill de Julio Iglesias. No obstant açò, posteriorment l'Audiència provincial, en una sentència ratificada pel Suprem, va revocar eixa declaració en entendre que el fet que l'intèrpret no s'haguera sotmès a la prova de paternitat no era motiu suficient per a declarar eixe vincle entre ells.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento