Comunitat Valenciana

Detingut a València per espentar la seua parella davant de la seua filla en el pis que comparteixen amb tres famílies

  • La Policia Local de València ha detingut un home de 24 anys per presumptament espentar la seua parella, una dona de 25 anys, davant de la seua filla de dos anys, pel que sembla arran d'una discussió pel soroll dels xiquets del pis que comparteixen amb tres famílies.
Dos agents de la Policia Local per València
Dos agents de la Policia Local per València
PL - Archivo
Dos agents de la Policia Local per València

La víctima es va personar en el lloc de la Policia per a informar dels presumptes maltractaments, després del que una patrulla es va desplaçar al domicili en el districte de Ciutat Vella, informa el cos de seguretat en un comunicat.

Segons la denunciant, aquest passat dimecres a la vesprada havia mantingut una discussió amb el seu marit, suposadament pel soroll ocasionat pels xiquets del pis que comparteixen amb altres tres unitats familiars.

En un moment d'aquesta discussió entre tots dos, la dona va manifestar que el seu espòs li havia propinat una espenta davant de la seua filla de dos anys. També va assegurar als agents haver patit maltractaments per part d'ell en el passat.

El sospitós va reconéixer els fets i va ser arrestat, mentre que la jove va ser traslladada a un centre sanitari per a rebre assistència del personal de guàrdia.

En l'operació van participar efectius de la primera unitat de districte de Ciutat Vella de la Policia Local de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento