Condemnat un home que violà una immigrant i va intentar que no denunciara:"Ets una sense papers i jo un senyor espanyol"
Condemnat un home que violà una immigrant i va intentar que no denunciara:"Ets una sense papers i jo un senyor espanyol" EUROPA PRESS - Archivo

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a 12 anys de presó per agressió sexual un home que va violar la dona que tenia empleada per a atendre la seua esposa impedida en el domicili del matrimoni en la localitat valenciana de Foios. Després de l'agressió, l'home li va advertir que no denunciara ja que ella era "una immigrant sense papers" i ell "un senyor espanyol" i li va oferir diners, que la víctima va rebutjar.

Així consta en una sentència de la Secció Quarta de l'Audiència de València, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) i consultada per Europa Press, en la qual a més s'imposa al condemnat una indemnització de 6.000 euros que haurà d'abonar a la víctima, a la qual no podrà acostar-se ni podrà comunicar-se en 15 anys.

Els fets van succeir entre els mesos de març i abril de 2017, quan l'home va contractar la víctima perquè cuidara la seua esposa els divendres en la vivenda del matrimoni, a Foios. La sentència explica que el primer dia de treball, l'home es va acostar a la cuidadora mentre aquest estava cuinant i la va abraçar per la cintura "amb ànim libidinós". Ella va rebutjar l'acostament i li va recriminar la seua actitud, al que ell va respondre soltant-la, coplejan-li en les natges i dient-li que "portava nou anys sense mullar".

La dona li va manifestar que "la seua única tasca era servir a la dona de la casa", que estava treballant, que no "confonguera la seua voluntat" i que ella "no era d'eixa classe de dones".

El tercer divendres i després d'acabar la jornada, la víctima es trobava en l'habitació que tenia per a descansar i en la qual guardava les seues pertinences, quan el condemnat va entrar armat amb un ganivet de cuina "de grans dimensions" i la va obligar a mantindre relacions sexuals. Ella, "atemorida, va accedir sense oferir resistència".

Després de la violació, el condemnat es va alçar i li va dir a la dona que "si deia alguna cosa ningú li anava a creure", ja que ella era "una immigrant sense papers" i ell "un senyor espanyol" i que si denunciava davant la Policia "li anaven a deportar", al no estar legal a Espanya. El condemnat també es va traure la cartera i li va oferir diners, al que la víctima va contestar que no anava a "agafar cap diners", ni tan sols el que li corresponia per eixe dia de treball.

Consulta aquí más noticias de València.