Comunitat Valenciana

Podem diu que no té resposta "oficial" sobre l''entesa' i critica que es "bloquege" des de Ferraz

  • El portaveu adjunt de Podem en Les Corts César Jiménez ha assegurat aquest dimecres que no tenen "una resposta per cap via oficial" a la seua proposta d''entesa' progressista al Senat, però "pareix que Ferraz torna a bloquejar" aquesta opció, la qual cosa suposa que "es perd una oportunitat".

Així s'ha pronunciat davant els mitjans en Les Corts en ser preguntat sobre les declaracions de la sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra, que ha rebutjat la possibilitat de concórrer en eixa coalició al Senat en les eleccions del 28 d'abril.

Jiménez ha defès l''entesa' davant "els precedents d'una legislatura en què el Senat ha significat un bloqueig constant a les iniciatives que el govern impulsava" i perquè aquest, com a cambra de representació territorial, és "la millor per a traslladar les polítiques i posicionaments particulars d'una regió i d'un projecte reeixit com el Botànic".

Per açò, ha criticat, "en aquests moments tornen a primar els interessos partidistes del PSOE", encara que no saben "molt bé quals són els motius de pes que argumenten per a bloquejar eixa possibilitat" al no tindre una comunicació oficial.

Podem, ha incidit el diputat, mantindrà eixa convocatòria de trobada per a tractar la confluència i espera que acudisquen tant el PSPV com Compromís i EUPV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento