Comunitat Valenciana

Lanzadera s'alia amb l'acceleradora d'Airbus Bizlab per a impulsar projectes en el sector aeroespacial

  • La incubadora i acceleradora d'startups Lanzadera, impulsada per l'empresari Juan Roig, ha tancat un acord Corporate amb Airbus BizLab, l'acceleradora de la companyia d'aviació per a projectes d'interés en el sector aeroespacial.
LANZADERA S'ALIA AMB L'ACCELERADORA D'AIRBUS BIZLAB
LANZADERA S'ALIA AMB L'ACCELERADORA D'AIRBUS BIZLAB
LANZADERA
LANZADERA S'ALIA AMB L'ACCELERADORA D'AIRBUS BIZLAB

Amb aquesta col·laboració, tant Lanzadera com a Airbus BizLab pretenen establir un marc de captació contínua de talent i innovació, ha explicat Lanzadera en un comunicat.

En concret, el conveni establit entre aquests dos partners preveu el llançament d'una convocatòria per a emprenedors en la qual se seleccionaran projectes que impulsen la innovació en àmbits com el domini aeroespacial, servicis d'imatges satel·litàries, intel·ligència artificial, vehicle aeri no tripulat (UAV), analítica de dades i seguretat cibernètica, entre d'altres.

Aquest primer procés d'acceleració s'engegarà amb el llançament del programa Airbus BizLab 2019, l'obertura del qual s'estendrà de l'11 de març fins al 22 d'abril, i que tindrà inici el pròxim mes de setembre.

Aquest pacte estratègic segueix reforçant Lanzadera en la seua "constant aposta per l'R+D+i, una cultura que està en l'ADN de la pròpia acceleradora i del seu impulsor, Juan Roig", destaquen des de l'entitat.

Els dos partners sumen el 'know how' adquirit en les experiències paral·leles amb programes d'emprenedoria, a més de sinergies en aquelles startups amb perfils complementaris.

El conveni entre Lanzadera i l'acceleradora d'Airbus comprèn les quatre seus internacionals d'aquesta última: Madrid -inaugurada al juliol de 2018-, Tolosa, Hamburg i Bangalore.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento