Comunitat Valenciana

Puig, disposat a parlar "amb tothom" fins i tot "amb aquells que falten al respecte a la intel·ligència"

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
Ximo Puig en el Dia de la Ràdio
Ximo Puig en el Dia de la Ràdio
GENERALITAT
Ximo Puig en el Dia de la Ràdio

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha manifestat aquest dimarts que està "disposat" a "parlar amb tothom" fins i tot "amb aquells que falten al respecte d'una manera habitual a la intel·ligència i a la societat valenciana".

Puig s'ha pronunciat en aquests termes en atenció als mitjans de comunicació, en ser preguntat per un missatge de l'actual diputat de Cs en el Congrés i precandidat d'aquesta formació a presidir la Generalitat Valenciana, Toni Cantó, en el seu compte de Twitter en el qual afirmava que a la Comunitat Valenciana el seu partit no pactarà amb "el PSC-valencià".

En concret, en el seu tuit, Cantó assegurava que és "impossible confiar en el PSOE actual, un partit segrestat per un Pedro Sánchez ostatge de Podem i separatistes". "A la Comunitat Valenciana tampoc pactarem amb el PSC-valencià. Ha arribat l'hora de dir #NO al nacionalisme català i #SÍ a la Constitució", subratlla.

Sobre aquest tema, Puig ha mostrat el seu "respecte" a "tothom fins i tot als qui insulten habitualment i volen fracturar la societat valenciana i als qui no aposten per la convivència". "Eixe és un paper poc rellevant per a una societat que afortunadament vol sumar i mirar cap a avant", ha remarcat.

Al seu juí, la societat valenciana "no va a voler mirar cap al pitjor dels seus passats i va a mirar cap a avant" i, en aquest sentit, s'ha mostrat "en contra del sectarisme i el fanatisme" i "disposat a parlar amb tothom" com ha destacat que ell ha fet com a president. "I ho faré sempre fins i tot amb aquells que falten al respecte d'una manera habitual a la intel·ligència i a tota la societat valenciana", ha subratllat.

D'altra banda i preguntat per un possible avançament electoral a la Comunitat Valenciana, ha insistit que és "improbable però és possible" i ha recordat que la data màxima per a convocar-les seria el 5 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento