'Harry Potter. The Exhibition' obrirà les seues portes el 13 d'abril
'Harry Potter. The Exhibition' obrirà les seues portes el 13 d'abril EUROPA PRESS - Archivo

'Harry Potter. The Exhibition' obrirà les seues portes el dissabte 13 d'abril en el Museu de les Ciències, amb entrades ja a la venda en la pàgina web. València és la segona parada espanyola dins del tour europeu i l'única ciutat que albergarà l'exposició a Espanya en 2019.

A causa de la gran demanda del públic en la seua anterior visita, la mostra torna aquesta primavera a Espanya per a oferir als fans una nova oportunitat per a admirar alguns dels icònics decorats i objectes originals de les pel·lícules de Harry Potter.

En el 2017, 'The Exhibition' va obrir les seues portes a Madrid i va rebre més de 460.000 visitants en només quatre mesos. En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats amb els escenaris inspirats en els decorats de Hogwarts que apareixen en les pel·lícules, detalla la Generalitat en un comunicat.

Els fans podran sorprendre's amb l'"increïble treball manual i artístic" que s'amaga darrere del vestuari, l'atrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. Sold Out i Encore s'associen amb GES per a presentar l'exhibició en la capital del Túria.

Des de la seua exitosa estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, 'The Exhibition' s'ha presentat en institucions culturals i d'entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, com Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des d'aleshores ha rebut més de cinc milions de visites.

"Estem molt feliços de seguir formant part del tour europeu de 'Harry Potter: The Exhibition' portant l'exposició a València. Després de veure els fans a Madrid, havíem de tornar a Espanya", ha afirmat Pascal Bernardin, d'Encore.

En la mateixa línia, Rafael Giménez (Sold Out) ha assegurat que la mostra repetirà el seu bon acolliment a València, i Robin Stapley (GES Events) ha destacat que "tant els nous fans com els més fidels tindran l'oportunitat de reviure els seus moments favorits de les pel·lícules. "Estem molt emocionats que la bella València siga la vintena ciutat en la gira internacional", ha asseverat.

Des del moment en què els visitants entren, se submergeixen de ple en l'univers de Harry Potter. Un membre de l'exposició els dona la benvinguda i selecciona alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de la cèlebre saga.

De la sala comuna de Gryffindor al bosc prohibit

'The Exhibition' inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, com la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbologia o el Bosc Prohibit. Al seu torn, aquests escenaris contenen milers d'objectes d'atrezzo, trages i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

També hi ha diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l'àrea de Quidditch i llançar una pilota 'quaffle', extraure una mandràgora d'un test en la classe d'Herbologia i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

Per a garantir una experiència satisfactòria i una visita còmoda, l'accés s'organitza en franges de mitja hora. L'última visita es realitzarà una hora i mitja abans del tancament. Les entrades ja estan a la venda en 'www.harrypotterexhibition.es'.

Els visitants podran gaudir d'una exclusiva audioguia amb detalls sobre el 'making of' de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, atrezzo i criatures màgiques de la saga.

Consulta aquí más noticias de València.