Lloret s'ha referit al suposat testaferro de Zaplana, Joaquín Barceló, qui en les converses fetes públiques després de l'alçament del secret de part del sumari assegura que "ho té a la butxaca" i que "li deu un favor".

L'exalcalde sí admet haver-se reunit amb Barceló però en la seua qualitat de president d'una Agrupació d'Interés Urbanístic d'aquesta localitat. "He tingut contactes (amb Barceló) exclusivament perquè era president d'una agrupació de propietaris que urbanitzaven els seus propis terrenys. Més enllà d'aquest tema no he tingut cap reunió amb aquest senyor ni abans ni després", ha asseverat.

Lloret també ha lamentat que la filtració de les converses puga afectar la seua imatge pública "perquè no se m'acusa de res però la meua imatge queda danyada" i ha afirmat que açò li produeix "certa indefensió" encara que diu ser conscient que en ser polític la seua imatge està exposada a l'opinió pública.

"L'única cosa que he fet quan he sigut alcalde i després de ser-ho és treballar en benefici de la Vila Joiosa. M'he reunit amb moltíssims empresaris que han portat projectes i sempre he oferit la col·laboració de l'Ajuntament en tot allò que pensava que era beneficiós per al meu poble", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de Alacant.