Comunitat Valenciana

Puig destaca la "gestió responsable i el full de ruta" de l'aeroport de Castelló: "Estem millor que fa tres anys"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la tasca i la "gestió responsable" duta a terme en l'aeroport de Castelló (Aerocas) durant aquesta legislatura, la qual cosa, segons ha defès, ha suposat que aquesta infraestructura estiga "millor que fa tres anys i mig".

Puig s'ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació, en ser preguntat per la situació de l'aeroport de Castelló, després que Ryanair haja anunciat la desaparició de dos rutes a Londres.

Sobre aquest tema, el president ha assenyalat que a vegades les aerolínies prenen decisions "difícils d'entendre", però "és així la realitat" i ha comentat que la situació d'aquesta infraestructura no és pitjor, sinó "millor que fa tres anys i mig" perquè "hi ha una gestió responsable i un full de ruta" que passa per la integració en la xarxa d'Aena.

Puig ha assenyalat que per al Consell es tracta d'una infraestructura "valuosa" i que "ha d'estar en el context real", perquè "el que no podia ser és que fóra un aeroport que estava com una aparell de propaganda i absolutament sense interés per a la societat".

"Nosaltres hem dotat de rigor a la gestió", ha reivindicat per a assenyalar que d'igual manera que hi ha vols que s'anuncien que se'n van, hi ha uns altres que en la reunió de la comissió executiva d'Aerocas d'aquest dilluns se'n van a anunciar que "venen". "Aquesta és la dinàmica d'un sector que en aquests moments està absolutament en discussió, modernització i actualització", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento