Comunitat Valenciana

Ribó agraeix els valencians que viuen a Nova York la projecció que fan de València des de l'exterior

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, que es troba aquests dies de viatge a Nova York (els Estats Units), ha aprofitat la seua estada en aquesta ciutat per a reunir-se amb part de la comunitat de valencians que viuen en ella, segons ha informat l'Ajuntament de la capital valenciana en un comunicat.
Joan Ribó es reuneix a Nova York amb valencians que viuen en aquesta ciutat.
Joan Ribó es reuneix a Nova York amb valencians que viuen en aquesta ciutat.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Joan Ribó es reuneix a Nova York amb valencians que viuen en aquesta ciutat.

Ribó ha agraït els membres d'aquest col·lectiu "el seu treball com a ambaixadors de la ciutat de València" i ha valorat "el seu coratge i talent", al mateix temps que ha desitjat que "tornen prompte al seu lloc de naixement".

El primer edil ha parlat també del motiu principal del seu viatge a Nova York per a presentar el Centre Mundial de València per a l'Alimentació Sostenible mitjançant la conferència que té previst pronunciar en la seu de Nacions Unides.

"Es tracta d'un centre de referència que projectarà la imatge d'una València implicada a resoldre grans problemes que afligeixen l'ésser humà i a liderar grans reptes als quals s'enfronten les ciutats i la població en general en qüestions alimentàries i nutricionals", ha exposat Joan Ribó.

El responsable municipal s'ha mostrat "segur" que "tots" els valencians que viuen fora de la seua terra també contribueixen "cada dia en eixa projecció positiva i real de la ciutat" de València.

"Per aquesta raó, i pel vostre coratge, necessari per a començar un projecte lluny de la llar, una qualitat que segur anirà lligada al vostre talent, que espere que vos haja permès guanyar-vos la vida dignament, vos felicite", ha manifestat Ribó a aquest col·lectiu. Igualment, ha mostrat el seu desig que "tot eixe talent" puga estar "de tornada cap a València al més prompte possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento