Les compareixences d'aquestes dos familiars eren algunes de les testificals programades per a hui, quan si han declarat en qualitat de testimonis els agents de la Guàrdia Civil i Policia Nacional, així com una amiga de la víctima, proposta per l'acusació particular, i que suposadament es trobava amb ella instants abans d'abandonar el pis de Benidorm amb els acusats.

Segons han apuntat fonts jurídiques a Europa Press, els agents han ratificat els informes en la seua declaració. Així mateix, la mare i la germana del xic de 21 anys no han declarat ja que la seua defensa ha renunciat a la prova testifical després de suspendre la seua intervenció en seu judicial.

Ara, les defenses es troben a l'espera de conéixer el resultat de les proves practicades als acusats, una cosa que, segons han apuntat, podria tardar mesos, mentre que no estan previstes més declaracions en seu judicial.

Els quatre joves, d'entre 19 i 24 anys, romanen a la presó des de principis de gener després de ser arrestats per la Guàrdia Civil en la localitat alacantina de Callosa d'en Sarrià, com a presumptes autors d'un delicte contra la intimitat, un delicte d'agressió sexual i dos delictes d'abusos sexuals sobre una jove de 19 anys la passada Nit de cap d'any.

Consulta aquí más noticias de Alacant.