Un estudiant valencià competirà en els playoffs del campionat del món de futbol digital FIFA
Un estudiant valencià competirà en els playoffs del campionat del món de futbol digital FIFA FLORIDA UNIVERSITÀRIA,

El jugador valencià és el campió del Movistar FIFA 18 ESL Pro Challenge en Xbox One. Des que participa en aquestes competicions professionals de futbol digital, Marqués ha aconseguit superar diversos tornejos classificatoris en els quals s'ha enfrontat a grans jugadors, fins a alçar-se amb la victòria que li ha donat la passada a la gran trobada mundial d'Atlanta.

La seua pròxima cita serà el dia 20 de febrer en la capital de l'estat de Geòrgia, on es mesurarà amb els 64 millors jugadors del món. De moment, Marqués ja està entre els 16 millors players d'Europa.

"A Atlanta competirem els millors jugadors del món, 32 de Xbox i 32 de PS4, per un premi de 100.000 euros. En primer lloc, hi haurà un sistema suís en el qual haurem d'enfrontar-nos a cinc jugadors. Si supere aquesta prova passaré a octaus de final. Més tard, anirien els quarts, semifinals, final i la gran final en la qual s'enfrontaran els campions de les dos plataformes", ha destacat l'estudiant en un comunicat.

BICAMPIÓ NACIONAL

El jove valencià va començar a competir a nivell professional el passat any. "Sempre se m'ha donat bé jugar a FIFA com a hobby i vaig decidir donar el salt perquè la Comunitat de FIFA anava creixent. L'any passat vaig aconseguir viure una de les millors experiències de la meua vida, en ser dos vegades campió nacional. Així vaig poder competir contra els millors jugadors del món a Amsterdam", relata.

A una setmana de la competició, el representant d'Espanya ha assegurat que cal tractar de posar-se els objectius "que un mateix puga aconseguir".

Segons ha explicat, ha entrenat molt per a aquest torneig. "Crec que que un bon paper seria arribar a quarts de final o semifinals, encara que és un repte complicat. No obstant açò, solament arribar fins a Atlanta i viure una experiència més, em fa molt feliç".

Durant la competició, els afeccionats al futbol digital podran seguir els resultats dels playoffs del campionat del món de FIFA en el compte de Twiter de José Vicente Marqués @viviKhofolo.

Consulta aquí más noticias de València.