Comunitat Valenciana

La "gran festa" del vol aerostátic reuneix els millors pilots de globus a ritme de tabal i dolçaina

  • La "gran festa valenciana del vol aerostàtic", la trobada Tro'19, es desenvolupa des d'aquest divendres i fins a diumenge que ve en les localitats de Bocairent i Fontanars dels Alforins per a "posar en valor el paisatge, la gastronomia i les experiències de l'interior de la província de València". L'esdeveniment reunirà els millors pilots al capdavant d'una dotzena de globus, que solcaran el cel a ritme de tabal i dolçaina.
La 'Gran Festa Valenciana Del Vol Aerostàtic', La Trobada Tro'19, Reuneix A
La 'Gran Festa Valenciana Del Vol Aerostàtic', La Trobada Tro'19, Reuneix A
VALÈNCIA TURISME
La 'Gran Festa Valenciana Del Vol Aerostàtic', La Trobada Tro'19, Reuneix A

La delegada de l'àrea de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s'ha desplaçat hui a Bocairent per a participar en la jornada inaugural de Tro'19, una iniciativa que impulsen València Turisme, Tot Globo i els ajuntaments de Bocairent i Fontanars dels Alforins.

Els millors pilots de l'aerostació estatal se citen en aquest esdeveniment en el qual, a més, un dolçainer i un tabaleter interpretaran música en directe des del globus "llebre" que marcarà el ritme de les proves de la competició aerostàtica que han començat aquest matí i continuaran durant tot el cap de setmana.

Tal com ha assenyalat Pilar Moncho, l'objectiu de la trobada és "convertir-se en paradigma del treball col·laboratiu entre l'administració pública i les empreses privades per a fomentar la unió entre pobles i contribuir a la desestacionalització del turisme mitjançant la celebració d'un esdeveniment apte per a tots els públics".

L'exhibició aerostàtica ha arrancat aquest matí amb un primer vol de reconeixement i continuarà durant tot el cap de setmana amb diversos vols de competició, així com diverses activitats paral·leles, entre les quals destaca un concurs de dibuix per a xiquets i xiquetes i una trobada d'associacions de fotògrafs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento