Part del tercer pis d'un cèntric edifici de València es desploma sobre el segon sense causar ferits
Part del tercer pis d'un cèntric edifici de València es desploma sobre el segon sense causar ferits 20MINUTOS.ES

Part del forjat d'un habitatge situat en el tercer pis del número 7 del carrer de les Barques de València s'ha desplomat sobre la segona planta aquest divendres al matí, en principi sense danys personals de rellevància, segons han informat fonts municipals. El cèntric edifici, situat molt prop de la plaça de l'Ajuntament, ha sigut desallotjat, incloses les persones que en aqueix moment es trobaven en la segona planta.

Segons ha confirmat en el lloc dels fets l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, que s'ha acostat per a interessar-se per l'ocorregut, els Bombers municipals investiguen les causes de la solsida parcial, que podrien deure's a unes obres en un hostal, encara que aquest extrem encara no està confirmat.

"Els motius encara no estan clars, els estem investigant. La nostra por era que haguera afectat alguna persona. Pel que sabem, i ja pràcticament amb un percentatge elevat, no hi ha hagut cap problema per a traure a les persones, algunes fins i tot ho han fet sense sabates. La resta encara és ràpid per a saber-ho. No sé si hi hauria alguna obra en algun hostal, és possible", ha afirmat el primer edil.

L'incident ha desencadenat un gran desplegament policial, d'ambulàncies i de Bombers en ple centre de la ciutat. Diverses dotacions de la Policia Nacional i efectius sanitaris i d'Emergències romanien estacionats entorn de les 11.00 hores del matí en el citat carrer, i els voltants s'han vist afectats amb talls de trànsit, principalment des de la plaça de l'Ajuntament fins al carrer de les Barques, per la qual cosa la circulació es desviava cap a Roger de Lauria.

Consulta aquí más noticias de València.