Comunitat Valenciana

El PPCV aplaudeix l'avançament electoral però destaca que un 'superdiumenge' hauria estalviat 200 milions

  • VALÈNCIA, 15 (EUROPA PRESS)
Bonig atén als mitjans en el ficus deles Corts (arxiu)
Bonig atén als mitjans en el ficus deles Corts (arxiu)
PP
Bonig atén als mitjans en el ficus deles Corts (arxiu)

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat, després de l'anunci per part del president del Govern d'avançar les eleccions generals al 28 d'abril, que eixe avançament era "el millor que podia passar" i estan preparats, però ha assenyalat que es podrien haver concentrat totes les votacions en un 'superdiumenge' el 26 de maig i haguera permès un estalvi de 200 milions d'euros.

"Però Sánchez està pensant en ell, exclusivament en ell, per açò convoca el 28 d'abril, per açò utilitza la Presidència del Govern, vol primer les generals perquè tots els barons socialistes estiguen mobilitzats i puguen remar en la mateixa direcció", ha dit, criticant que haja començat hui mateix la campanya "des d'una institució (Moncloa) objectiva i neutral, al servici dels espanyols i amb diners de tots".

En declaracions als mitjans, ha asseverat, després de la declaració del president, que "feia temps que no es veia una expressió de filibusterisme i de trilerisme" com eixa, amb un "discurs al Chávez i al més pur estil grandiloqüent, plagat de falsedats". Ha afirmat que la seua moció de censura "no va ser constructiva", sinó per a tirar a Mariano Rajoy amb un compromís de convocar immediatament eleccions.

"I han passat 8 mesos d'agonia fins que s'ha donat de cara amb la realitat i ha tingut q convocar ja que no tenia suports parlamentaris per a continuar", ha continuat la presidenta del PPCV, que ha apuntat que ja que el seu full de ruta "és tan social" podia haver estalviat 200 milions a les arques públiques unint les cites electorals perquè es votarà dos dies diferents "pel capritx d'un president que hui ha anteposat el seu interés personal al de tots els espanyols amb una sèrie de mentides i una utilització política de la Presidència del Govern com mai s'havia vist".

Al seu juí, esperarà el 5 de març per a eixa convocatòria per a poder tindre "uns quants Consells de Ministres on utilitzar la Presidència del Govern que paguem entre tots per a fer campanya electoral".

També ha lamentat Bonig que els socialistes hagen criticat als qui van acudir a la manifestació del passat diumenge a Madrid i ha recordat que Bildu, PNB i "els separatistes colpistes" van recolzar la moció de censura perquè Sánchez "utilitzara el Falcon volant vaig, volant vinc" i si ara hi ha un juí pel 'procés' en el Suprem és perquè un dia el PP va recórrer l'Estatut català.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento