Comunitat Valenciana

Els valencians gasten una mitjana de 321 euros en les rebaixes de gener, un 43% més que en 2018

  • El gasto mitjà realitzat pels valencians en les rebaixes de gener de 2019 es va elevar a 321 euros, enfront dels 224 euros de l'any anterior el que suposa un augment del 43% respecte a 2018 i un 10 per cent menys que la mitjana estatal, segons dades de l'Observatori Cetelem Estacional.
Rebaixes, compres, comerç.
Rebaixes, compres, comerç.
EUROPA PRESS - Archivo
Rebaixes, compres, comerç.

Respecte a l'evolució del gasto en les rebaixes de gener dels valencians comparat amb l'any anterior, el 20% dels enquestats a la Comunitat Valenciana afirma haver realitzat un gasto superior en les rebaixes de 2019, la qual cosa suposa un augment d'1 punt percentual.

Si es comprara amb les dades del total d'Espanya, els valencians es troben també un punt per davall de la mitjana nacional. Tot i això, aquells que manifesten un gasto igual al de les rebaixes de 2018 segueixen sent el grup majoritari, arribant al 40% dels enquestats.

No obstant açò, aquest percentatge ha disminuït en 5 punts respecte l'any anterior, segons l'Observatori que destaca un augment de 4 punts percentuals en el percentatge de valencians que afirma haver gastat menys aquestes rebaixes (40% enfront del 36% en 2018).

Pel que fa als productes més adquirits pels consumidors valencians en les rebaixes de 2019 han sigut: roba (58%) amb un descens d'un punt respecte a 2018 i amb un percentatge un punt major al de la mitjana nacional; calçat i els complements (33%) amb un augment d'un punt respecte a 2018 i el mateix percentatge que Espanya; i finalment, tèxtil i calçat esportius que, amb un 31% de mencions, augmenta 3 punts respecte a l'any anterior, mentre que descendeix un punt respecte al total d'Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento