Comunitat Valenciana

L'EMT de València llança una nova borsa de treball per a contractar 500 conductors en els pròxims anys

  • L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha iniciat els tràmits per a llançar una borsa de treball amb l'objectiu de contractar 500 conductors en els pròxims anys. S'espera, amb ella, "donar resposta als nous reptes en mobilitat sostenible que aconseguirà l'empresa pública en els pròxims anys".
Conductora EMT
Conductora EMT
EMT - Archivo
Conductora EMT

El departament de Recursos Humans està donant forma a les condicions de la borsa i quan estiguen llestes seran notificades a les seccions sindicals perquè facen les seues aportacions. La idea és contractar una empresa externa per a fer les proves, que la convocatòria isca a la fi de març i que els examens se celebren al llarg del mes següent, ha explicat l'EMT en un comunicat.

Aquesta serà la tercera borsa que engega en aquesta legislatura l'actual direcció gerència després de les dos anteriors de 300 llocs de treball que es van engegar a la fi de 2015 i al novembre de 2017. En l'actualitat falten per integrar-se a l'empresa menys de 45 persones de l'última borsa, per la qual cosa es preveuen traure noves places.

Des de juny de 2015 s'ha contractat a 384 persones entre llocs de conductors, mecànics i administratius, més del triple que en l'anterior legislatura, en la qual el nombre de noves contractacions va ser de 105.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat l'"aposta decidida" del seu departament per l'EMT: "Els nombres ho demostren, hem contractat més de 300 conductors i conductores en quatre anys. Partíem d'una plantilla en 2015, després d'anys de no contractar ningú, de 1.100 conductors i ara tenim ja més de 1.200".

"Podríem tindre més -ha agregat- per a donar un millor servei si no fora perquè continuem sota la discriminació en matèria de finançament per part del Govern central i amb el límit que marca la taxa de reposició".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento