Comunitat Valenciana

CCOO portarà a Fiscalia de Sinistralitat Laboral la mort d'un treballador en un planter de Foncalent

  • El sindicat CCOO ha anunciat que posarà en coneixement de la Fiscalia de Sinistralitat Laboral l'accident mortal registrat aquest dimarts en un planter de la partida de Fontcalent, a Alacant, "a fi de garantir que s'investigue de forma completa i es determinen les responsabilitats al fet que pertoque".

Segons ha denunciat CCOO en un comunicat, l'accident és el tercer que es registra en sis dies en la província i el segon en 24 hores -després del d'Ibi i el d'Alcosser de Planes-, "la qual cosa mostra que continuem patint els efectes de la precarització extrema de les condicions de treball, així com de la falta de cultura preventiva en les empreses".

El treballador, de 42 anys, va morir en quedar atrapat en una màquina en un planter de la partida de Fontcalent d'Alacant, segons va informar el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).Els serveis d'emergències van rebre l'avís del sinistre sobre les 12.30 hores però l'home es trobava en parada cardiorrespiratòria a l'arribada de les ambulàncies i va morir en el lloc.

"Com a sindicat lamentem profundament aquest nou accident mortal i volem transmetre a familiars, amistats, així com als companys i companyes del treballador mort nostre més sentit condol i la nostra disponibilitat per a qualsevol cosa que necessiten", han subscrit.

CCOO ha expressat el seu compromís "absolut" enfront de la sinistralitat laboral i ha incidit que seguiran "exigint la màxima atenció a la prevenció de riscos laborals perquè salva vides". "La sinistralitat laboral conculca la Declaració Universal dels Drets Humans i és un símptoma clar d'un model de mal desenvolupament que és prioritari combatre", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento