Comunitat Valenciana

Detingut un home per agredir amb punyades la seua parella al barri de Safranar de València

  • Agents de la 3ª Unitat del Districte Patraix de la Policia Local de València han detingut aquesta matinada un home de 39 anys per presumptament agredir amb punyades la seua parella després d'una discussió, que va haver de ser traslladada a un centre mèdic.

Els fets van tindre lloc aquest dilluns al voltant de les 3.00 hores en el barri valencià de Safranar, quan els agents van ser requerits perquè pel que sembla s'estava produint una agressió cap a una dona, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, els agents van observar un home subjectant una dona que pareixia indisposada, per la qual cosa es van entrevistar amb la presumpta víctima, que va declarar haver discutit amb la seua parella.

Els policies també van prendre declaració de diversos testimonis, que van afirmar haver vist l'home agredir amb punyades la dona. El presumpte autor dels fets va ser detingut i posat a disposició judicial; mentre que la dona va ser traslladada a un centre mèdic per a rebre assistència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento