Comunitat Valenciana

L’Hemisfèric estrena 'Jardí salvatge. La naturalesa que ens envolta'

  • La sala mostrarà la riquesa dels jardins urbans en aquesta nova producció.
  • La pel·lícula mostra una família que viu al costat del bosc i que descobreixen els secrets de l’entorn.
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias
GVA - Archivo
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias

L’Hemisfèric renovarà la seua cartellera a partir de l'1 d'abril amb l'estrena de 'Jardí Salvatge. La naturalesa que ens envolta' que a través de la història d'una família, la pel·lícula mostra la riquesa de la flora i fauna dels jardins urbans i els paratges pròxims a les ciutats.

'Jardí Salvatge' narra com transcorre un any al voltant d'una casa suburbana i mostra la varietat d'imatges i comportaments de la vida silvestre capturats per càmeres instal·lades en el bosc, dins de coves, nius o en el fons d'un estany.

La pel·lícula presenta a Katie i a la seua família que viuen al costat del bosc, aliens a l'espectacle que els envolta, i com de forma gradual descobreixen els secrets de la natura pròxima a la seua llar, segons relata un comunicat de la Generalitat.

Els espectadors compartiran amb aquesta família esdeveniments "difícils de gravar" com la posada d'ous de la salamandra, el naixement de cries i fins a d'un cervatell.

El canvi estacional de les plantes gravat amb càmeres de lapse de temps i el naixement d'uns aneguets, des que son ous fins que salten del niu, són algunes de les sorprenents escenes.

'Jardí Salvatge' transmet a través d'aquesta família i dels seus descobriments la importància de "tornar a connectar amb la natura i parar atenció a l'entorn per a observar la vida silvestre que hi ha al nostre abast, a tan sols uns metres de la nostra casa, al pati o als jardins urbans".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento