Comunitat Valenciana

Sanitat crearà 307 llocs d'Atenció Primària entre febrer i març

  • L'objectiu de la Conselleria és "donar resposta a la pressió assistencial".
  • El Pla d'Atenció Primària contempla una inversió de 16,7 milions d'euros.
Llit en el centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) Gràcia de Barcelona
Llit en el centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) Gràcia de Barcelona
EUROPA PRESS - Archivo
Llit en el centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) Gràcia de Barcelona

La Conselleria de Sanitat crearà un total de 307 llocs de treball d'Atenció Primària a la Comunitat Valenciana, dels quals la majoria seran mètges de família, a més d'infermers i pediatres, per a "donar resposta a la pressió assistencial" dels metges.

Així ho ha avançat aquest dijous la consellera, Ana Barceló, a preguntes dels periodistes a Coix (Alacant) per les concentracions de professionals d'aquest sector a tota Espanya. Barceló ha destacat que la Generalitat "ha fet un esforç i s'ha avançat al que altres comunitats autònomes puguen plantejar".

Sanitat ha presentat un pla d'Atenció Primària que contempla la inversió de 16,7 milions d'euros per a la creació de 307 llocs de treball. Es dividiran en metges de família, infermers i pediatres, a més de preveure una nova consulta de Pediatria i un infermer pediàtric.

Aquests professionals es crearan entre el mes de febrer i la primera setmana de març. "Volem donar resposta a eixa pressió assistencial que els professionals ens traslladen, perquè entenen que les agendes estan saturades i no tenen suficient temps per a atendre els pacients", ha assenyalat la titular de Sanitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento