Bonig crida els valencians a acudir a la manifestació contra Sánchez a Madrid: "És un moment decisiu"

  • La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha fet aquest dijous "una crida a tots els valencians, alacantins i castellonencs" perquè diumenge que ve "acudisquen a eixa manifestació massiva" convocada pel PP i Ciutadans contra el Govern de Pedro Sánchez per a rebutjar la negociació amb els partits independentistes catalans. Ha assegurat que s'està davant "un moment decisiu" per a assistir.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig.
EUROPA PRESS

Així mateix, ha confirmat que ella acudirà a eixa convocatòria i ha destacat que de moment ja són unes 600 persones de la Comunitat Valenciana les que s'han posat en contacte amb el PPCV per a assistir a ella. "Estem un poc desbordats", ha assenyalat a aquest respecte, al mateix temps que ha dit que aquesta formació llogarà autobusos per a viatjar a Madrid i que "hi ha molta gent que no és del PP que va a acudir".

Bonig s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit després de reunir-se amb la Plataforma por los Derechos Lingüísticos, preguntada per si assistirà a aquesta manifestació, que tindrà lloc en la plaça de Colón de la capital espanyola amb el lema 'Por una España unida, elecciones ya'.

La responsable 'popular' ha considerat que l'actual és "un moment decisiu per a acudir" a eixa marxa i ha assenyalat que els membres del PPCV estan "molt contents" per l'interés mostrat per persones de la Comunitat Valenciana per a participar en la convocatòria de Madrid. Ha detallat que s'està remetent als interessats a les seus provincials de Castelló, València i Alacant per a coordinar el trasllat.

"Faig una crida a tots els valencians de bé que volen aquesta nació i aquest país que és Espanya, que volen seguir convivint en pau i que estan farts de la confrontació, dels excessos dels nacionalistes separatistes i que no admeten la humiliació i la claudicació del president del Govern d'Espanya", Pedro Sánchez, ha exposat Isabel Bonig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento