Comunitat Valenciana

STEPV-IV convocarà vaga de 24 hores el 8M i insta a treballar perquè les aules siguen "espais d'igualtat"

  • El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País València (STEPV-Iv) convocarà vaga de 24 hores el pròxim 8 de març amb l'objectiu de sumar-se per segon any consecutiu a la reivindicació feminista i treballar "perquè les aules siguen espais d'igualtat" entre homes i dones.

Com en l'anterior convocatòria, recorda el sindicat en un comunicat, l'organització de dones d'STES donarà cobertura legal a totes les que el 8M secunden la parada de 24 hores.

Des de STEPV recalquen que "en educació cal treballar en les aules per a aconseguir que la igualtat siga un fet natural i on no es produïsca cap violència contra les dones". "No és un tema trivial exigir la igualtat arreplegada en la Constitució: homes i dones iguals davant la llei", agreguen.

STEPV defèn que l'any passat va ser "fidel al moviment 8M" i va convocar una vaga de 24 hores sense plantejar-se "ni un moment la convocatòria de parades de dos hores per a cobrir l'expedient". "Si enguany altres organitzacions sindicals que van optar per les parades de dos hores han entès, per fi, que és necessària la convocatòria de vaga de 24 hores, benvinguda siga la reacció", assenyalen.

Entre les reivindicacions de l'entitat, figura un Pla de Sensibilització i Prevenció de la Violència de Gènere i Sexual, així com un Pla de formació afectiu i social en els centres educatius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento