Comunitat Valenciana

Oltra no sap si llegirà el llibre de Sánchez perquè ha de ser "molt selectiva" en tindre "poc de temps"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dijous que no sap si llegirà el 'Manual de resistència', el llibre del president del Govern, Pedro Sánchez, perquè ha de ser "molt selectiva amb les lectures", ja que té "poc de temps" per a llegir coses que "no tinguen a veure" amb el seu treball.
Portada del libro 'Manual de resistencia', de Pedro Sánchez.
Portada del libro 'Manual de resistencia', de Pedro Sánchez.
EDITORIAL PENÍNSULA
Portada del libro 'Manual de resistencia', de Pedro Sánchez.

La també coportaveu de Compromís s'ha pronunciat en aquests termes en ser preguntada pels periodistes per la seua opinió sobre el llibre de Sánchez i abans de presentar l'Estratègia Valenciana per a la Igualtat de Tracte, la No Discriminació i la Prevenció dels Delictes d'Odi 2019-2024 a València.

Oltra ha afirmat que més que resistència, ella "parlaria més de temps de resiliència", que és el que "està aplicant el Govern del Botànic -com es denomina a l'Executiu valencià, format per PSPV-PSOE i Compromís i recolzat per Podem-". En aquest sentit, ha assenyalat que "la resiliència és com els ressorts": "Un ressort ho pots xafar i sempre torna al seu lloc".

"Això és el que hem aplicat i sobretot apoderar les persones perquè sàpien que els canvis són possibles. Que des de fa tres anys i mig en aquesta comunitat hem engegat polítiques que fan que ara es visca millor que quan governava la dreta", ha reivindicat.

Així, ha insistit que no sap si "tindrà temps de llegir el llibre" i ha conclòs: "En tot cas, donaré la meua opinió, si tinc temps, quan l'haja llegit, però no em pareix una qüestió fonamental en la política nacional en aquest moment, sincerament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento