Bonig dona la mateixa credibilitat a Blasco sobre 'mossegades' en el PSPV que a membres de la Gürtel quan parlen del PP

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dimecres que dona la "mateixa credibilitat" a les afirmacions de l'exconseller 'popular' de Solidaritat, Rafael Blasco, quan parla del cobrament de comissions en l'època de Joan Lerma, que els socialistes i els mitjans de comunicació atorguen als membres de la trama Gürtel, Francisco Correa i Álvaro Pérez 'el Bigotes', quan es refereixen a l'expresident del Consell Francisco Camps o al PP.
Isabel Bonig atenent els mitjans en imatge d'arxiu
Isabel Bonig atenent els mitjans en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans en ser preguntada per si dona credibilitat a Blasco quan dilluns passat va afirmar en la comissió sobre el cas Taula en Les Corts haver vist en el PSPV de Joan Lerma manar circulars a càrrecs públics de l'administració demanant que es cobraren comissions del 10 per cent, unes declaracions que van portar al síndic socialista, Manolo Mata, a cridar "pocavergonya" a l'exconseller.

"Li done la mateixa credibilitat que els socialistes i la premsa donen als membres de Gürtel, Correa i 'el Bigotes' quan fan afirmacions sobre Camps o altres membres del PP", ha indicat Bonig, qui ha afegit: "Si no ens creiem unes, tampoc hem de creure'ns les altres si no s'aporta documentació i proves".

En aquest sentit, ha demanat "coherència" al PSPV i s'ha preguntat a què es refereix el president de la Generalitat, Ximo Puig, quan parla de la recuperació de la "hipoteca reputacional" de la Comunitat Valenciana en els últims quatre anys.

"Al que ha dit el senyor Blasco; al que està passant amb l'expresident de la Diputació de València, que ho van detindre i va estar un dia en el calabós i segueix sent alcalde i candidat a Ontinyent (Jorge Rodríguez); al que coneixem en la Subdelegació de Castelló?", s'ha preguntat en relació a la recent dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Castelló i diputat provincial, Antonio Lorenzo, per la investigació relacionada amb la presumpta falsificació de factures en eixa administració.

"Alguna cosa hauran d'amagar", ha afegit i ha considerat que "seria bo no exigir moltes responsabilitats al PP i després no assumir-les quan ell les té". "De Blasco, si té proves que les demostre; però si no li donem credibilitat a Blasco, no hauríem de donar a altres persones que han sigut condemnades en virtut de sentència judicial i que estan llançant acusacions respecte a membres del PP", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento