Comunitat Valenciana

Gómez ofereix a EUPV entrar en la seua llista si no pacta amb Podem però Albert rebutja anar sense les seues sigles

  • VALÈNCIA, 6 (EUROPA PRESS)
La candidata del PSPV a l'Alcaldia de València i portaveu municipal socialista,
La candidata del PSPV a l'Alcaldia de València i portaveu municipal socialista,
PSPV-PSOE
La candidata del PSPV a l'Alcaldia de València i portaveu municipal socialista,

La candidata del PSPV-PSOE a l'Alcaldia de València i secretària general d'aquesta formació en la ciutat, Sandra Gómez, ha oferit "integrar" en la seua llista electoral per als pròxims comicis municipals a EUPV si "no arriben a bon port" les negociacions d'aquesta formació i Podem per a concórrer conjuntament a eixes votacions.

Per la seua banda, la coordinadora d'EUPV en la ciutat i candidata de la formació a l'Alcaldia, Rosa Albert, ha comentat que aquest no ha sigut un plantejament oficial ni fet en trobades formals entre partits i ha assegurat que el seu partit concorrerà a València "amb candidats i candidates propis, visibles i amb les seues sigles". En aquesta línia, ha descartat anar com a candidata en una llista que no siga de la seua organització.

Gómez, que ha parlat de la seua proposta en declaracions als mitjans de comunicació, ha valorat el treball desenvolupat per EUPV en la ciutat "al llarg de la història" i el coneixement que aquest partit té dels seus barris, reivindicacions i necessitats dels veïns" i ha dit que açò "mereix tot el respecte per part de qualsevol persona progressista".

Al seu torn, la també portaveu socialista en l'Ajuntament de la capital valenciana i primera tinent d'alcalde ha destacat que l'objectiu de la seua proposta és "que no es perda ni un sol vot progressista" en la capital valenciana "per a frenar la ultradreta".

Així mateix, ha considerat que la seua idea, en cas de no prosperar l'aliança amb Podem, ofereix als votants d'EU, "l'única forma de demostrar que el seu vot siga útil" i la possibilitat que aquest partit "tinga una persona visible" en la candidatura socialista i que puga "formar part de la corporació en l'Ajuntament de València".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento